Over Tim Fleijsman

Professioneel begeleider en coach

Ruim 12 jaar geleden ben ik begonnen als begeleider in de gehandicaptenzorg. In de jaren hierna heb ik ook ervaring opgedaan in de psychiatrie, verslavingszorg, ouderenzorg en met dak en thuislozen.

De dankbaarheid die ik kon voelen van de mensen met wie ik heb mogen werken is waarom ik de zorg zo fantastisch vind. 6 jaar geleden heb ik de overstap gemaakt naar het werken als zzp'er in de zorg. Meer vrijheid om te zorgen vanuit een holistisch perspectief, betere werk-privébalans en geen vervelende leidinggevende meer.

Over de jaren heen kreeg ik steeds meer interesse in het welzijn van mijn collega's. Het hoge verzuim en verminderde werkplezier raakte mij diep en besloot ik om nieuwe vaardigheden te leren om de mensen met wie ik samenwerk bij te staan. Zo komen zij weer meer in hun kracht te staan en ben ik ervan overtuigd dat ze hierdoor authentieker en meer in verbinding kwalitieve zorg kunnen leveren.

ACHTERGROND

Zorgen voor anderen is iets wat van jongs af aan al in mij zit. Als hooggevoelig kind voelde ik altijd al haarfijn aan hoe andere mensen zich voelden en ging dan meteen onderzoeken wat ik kon doen om mensen zich beter te laten voelen.

Nu met al mijn levens- en werkervaring, maar ook mijn kennis vanuit onder andere de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening en opleiding tot Professioneel coach wil ik mijzelf maximaal inzetten voor de zorg.

Veel zzp'ers in de zorg zijn prachtige mensen met een enorme passie voor het werk, maar ervaren uitdagingen als ondernemer in de zorg. Door het aanbieden van online cursussen en coaching kan ik mijn kennis en ervaring delen en de kwaliteit van zorg in Nederland vergroten.

“Echte aandacht is gewaardeerd, gehoord, gezien en geholpen worden”

Tim Fleijsman

WAAROM COACHING?

De online cursussen zijn veelal praktisch ingesteld. Dit betekent dat je zelfstandig lekker aan de slag kan gaan waar en wanneer je dat wilt. Coaching is gericht op het krijgen van inzichten en het realiseren van duurzame gedragsveranderingen. Zo kan je dieper liggende overtuigingen ontdekken en krijg je handvatten die passen in jou specifieke situatie.

Wil je meer uit de online cursussen halen en diepere en betekenisvollere keuzes maken dan is de combinatie met coaching iets voor jou.

De coachingsessies die ik verzorg zijn online. Dit scheelt reistijd, is voor beide makkelijker te plannen en is ook nog eens beter voor de natuur!

NOBCO GECERTIFICEERD

Iedereen mag zich een coach noemen, maar hoe weet je nou dat de coach kwaliteit en duurzame gedragsveranderingen kan bieden? De Nederlandse orde van beroepscoaches (NOBCO) stelt hoge eisen aan de coaches. Dit betekent dat ik een post HBO opleiding tot professioneel coach heb gevolgd. Daarnaast blijf ik mij ontwikkelen met de laatste kennis om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen om je doelen te realiseren.

IK HELP JE GRAAG VERDER

Tim Fleijsman

online kop koffie

De kracht van de online programma's is dat je op je eigen tempo de kennis tot je kan nemen en met de combinatie van coaching hier ook echt flinke stappen in kan maken. Wil je onderzoeken welk programma voor jou het meest geschikt is? Boek dan direct een sessie in mijn agenda! We onderzoeken dan samen in 30 minuten wat ik daarin voor jou zou kunnen betekenen.
Direct Boeken
Gratis en voor niets!