Meer tijd voor jezelf
en je cliënten
Online programma's

Wil jij met veel meer plezier je werk doen als zzp'er in de zorg? En snak je naar minder gedoe en rompslomp? Door het volgen van de online cursussen en online coaching kom je er achter wat voor jou écht belangrijk is en hoe je alle randzaken zo simpel en efficiënt mogelijk kan organiseren. Zo zorg je ervoor dat je meer tijd en energie overhoudt om te doen waar jij gelukkig van wordt.

Meer werkgeluk
Meer tijd voor cliënten
Meer vrije tijd
Minder gedoe
Minder financiële zorgen
Minder hoge werkdruk

Online programma's

Persoonlijk coachingstraject

Naast dat er programma's zijn voor specifieke uitdagingen is het ook mogelijk om een gepersonaliseerd en persoonlijk traject te volgen. Samen kijken we dan naar jouw persoonlijke situatie. Door een persoonlijk coachingstraject realiseer je diepe inzichten en concreet resultaat die je voor de rest van je leven met je mee kan nemen. Ook kan het helpen om vanuit een basis van vertrouwen toch een keer die stap te zetten uit je comfort zone en in een omgeving van meer wergeluk en minder gedoe.

Bekijk coachingstrajecten
Ik ben NOBCO gecertificeerd
Nederlandse orde van beroepscoaches
Tim Fleijsman

online kop koffie

De kracht van de online programma's is dat je op je eigen tempo de kennis tot je kan nemen en met de combinatie van coaching hier ook echt flinke stappen in kan maken. Wil je onderzoeken welk programma voor jou het meest geschikt is? Boek dan direct een sessie in mijn agenda! We onderzoeken dan samen in 30 minuten wat ik daarin voor jou zou kunnen betekenen.
Direct Boeken
Gratis en voor niets!