Jij als authentiek mens
programma's

Jij als authentiek mens

In een volledig individueel coachtraject ga je in een veilige omgeving aan de slag met dat wat in jouw leeft. Je krijgt inzichten in je kwaliteiten, valkuilen, uitdagingen, (belemmerende) overtuigingen en waar deze vandaan komen. Vanuit dit inzicht en overzicht pakken we jouw droom, wens of doel. Maken deze concreet en maak je stappen naar meer werkgeluk en minder gedoe als zzp'er in de zorg, maar misschien ook wel in de andere dimensies van jou veelzijdige leven.

ja, ik wil deze cursus volgen

Aan het einde van deze cursus heb je dit bereikt

  • Inzicht en overzicht in kwaliteiten, valkuilen, uitdagingen, overtuigingen
  • Op een diepere laag begrijpen wie jij bent en wat voor jou belangrijk is
  • Concrete stappen in het realiseren van jouw doelen
  • De ervaring dat je het niet alleen hoeft te doen
  • Het gevoel van meer (werk)geluk en minder gedoe

INDELING PROGRAMMA

Module 1

In de eerste 3-4 sessies ga je dieper in op wie jij bent. Door verschillende oefeningen te doen krijg je inzicht hoe je kijkt tegen verschillende levensgebieden aankijkt, doe je een persoonlijkheidstest, onderzoek je jouw drijfveren, kwaliteiten, valkuilen, uitdagingen, allergiën en ga je aan de slag met een vorm van biografie.

MOdule 2

In sessie 4-5 gaan we terug naar je oorspronkelijke vraag en onderzoeken we of dat nog steeds de vraag is. Vaak vind hier of een verdieping plaats van de eerste coachvraag of veranderd deze naar een ander thema.

Module 3

In sessie 5-7 ga jij concreet aan de slag met het doel wat je voor jezelf hebt gesteld en onderzoeken we hierin wat je in dit proces tegen komt en hoe je voorbij deze uitdagingen komt.

module 4

In de laatste sessie 8 evalueren we het proces en borgen we het proces zodat jij na het traject met vertrouwen zelfstandig verder kan gaan met de verworven inzichten en het behalen van jouw doelen.

Module 5

Module 6

Module 7

Module 8

Module 9

Module 10

Module 11

Module 12

Module 13

Module 14

Module 15

"Een traject dat je leven gaat veranderen"

Tim Fleijsman

Ervaringen van cursisten

“Door dit traject ging ik van korte termijn geluk denken naar een balans met mijn lange termijn geluk en heb ik geleerd hoe ik mijn doelen kan realiseren zowel privé als zakelijk. ”
Jaco Andela
Forensisch Orthopedagoog
"Het doel van mijn coachtraject was rust in het hoofd creëren en vanuit zelfvertrouwen handelen. Bij Tim voel ik me gezien en gehoord. Elke emotie mag er zijn en wordt serieus genomen. Aan de hand van de gesprekken en de coachopdrachten heb ik op carrière gebied mijn waarden in kaart gebracht. Tim weet  met zijn expertise voor elke situatie een passende oplossing, waarbij het tonen van compassie naar jezelf en zelfliefde voorop staat. Elke sessie heeft me een waardevol inzicht gebracht waar ik op het werk en in het dagelijkse leven direct mee aan de slag ben gegaan. Ik durf met zelfvertrouwen leiding te nemen en voor mijn waardes te gaan staan en deze te uiten. Wil jij leren om meer in je eigen kracht te staan dan ben je bij Tim aan het juiste adres."
Wendy

Zo werkt de cursus

Het volledige individuele coachtraject bestaat uit 8 online sessies. Het begint met dieper inzicht en overzicht krijgen in wie jij bent. Vanuit die basis kan jouw coachdoel indien nodig bijgesteld worden. We gaan deze concretiseren en haalbaar maken zodat jij er meteen mee aan de slag kunt gaan.

  • 4x 90 minuten en 4x 60 minuten online coaching (totaal 10 uur)
  • 4 sessies voor dieper inzicht en overzicht in jezelf
  • 4 sessies om concreet aandacht te geven aan het behalen van je coachdoel
  • Iedere 2-3 weken een sessie met tijd voor intergratie en opdrachten
  • Totaal afgestemd op jouw unieke situatie

Veelgestelde vragen

Kan ik in termijnen betalen?

Het is mogelijk om in termijnen te betalen. Neem hiervoor even contact met mij op zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden.

Prijs

Omdat je mee kunt doen met de pilot van dit programmaontvang je maar liefst een korting van 80%. De investering is daardooreenmalig € 195 (incl. btw)! Direct na de pilot betalen deelnemers € 995 euro (incl. btw).

Maak hieronder direct een afspraak in mijn agenda voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Over Tim Fleijsman

Leuk kennis te maken!Hoi! Ik ben Tim en onderneem al 7 jaar met veel plezier als zzp'er in de zorg. In mijn eigen ontwikkeling heb ik ervaren dat ik nog meer voldoening haal door andere zzp'ers in de zorg te helpen om stappen te maken naar meer werkgeluk en minder gedoe.

Door het schrijven van diverse artikelen geef ik ruimte aan mijzelf om de creatieve persoon in mij verder te ontwikkelen. Tegelijkertijd deel ik mijn kennis en ervaring vanuit ruim 13 jaar zorg ervaring om jou verder te helpen in jouw eigen groeiproces om verder te professionaliseren. Zo kunnen we samen impact maken en het algehele niveau van kwaliteit in de zorg vergroten.

meer over tim
Tim Fleijsman

online kop koffie

De kracht van de online programma's is dat je op je eigen tempo de kennis tot je kan nemen en met de combinatie van coaching hier ook echt flinke stappen in kan maken. Wil je onderzoeken welk programma voor jou het meest geschikt is? Boek dan direct een sessie in mijn agenda! We onderzoeken dan samen in 30 minuten wat ik daarin voor jou zou kunnen betekenen.
Direct Boeken
Gratis en voor niets!