Pilot start in september 2021: van beginnend zzp'er naar professioneel zorgondernemer
programma's

Pilot start in september 2021: van beginnend zzp'er naar professioneel zorgondernemer

Veel zzp'ers in de zorg zijn gepassioneerde en professionele zorgverleners, maar ervaren nog uitdagingen op het ondernemers vlak. In deze cursus leer je hoe jij jezelf kan zijn als zzp'er in de zorg en kan laten zien dat je ook daadwerkelijk een ondernemer bent. (7/10 plaatsen gereserveerd, nog ruimte voor 3 deelnemers)

ja, ik wil deze cursus volgen

Aan het einde van deze cursus heb je dit bereikt

  • Inzicht in wat er van je word verwacht als ondernemer voor de inkomstenbelasting
  • Hoe je daar concreet vorm aan kan geven
  • Hoe je jouw uniekheid en authentieke zelf hierin mee kan nemen
  • Vanuit inzicht en overzicht meer innerlijke rust
  • Het gevoel van meer werkgeluk en minder gedoe

INDELING PROGRAMMA

Module 1

In de eerste module gaan we door de basis heen en leggen we een fundament om aan de slag te gaan met de eisen vanuit de belastingdienst. Hoofstuk 1 is een introductie in de hele cursus. Hoofdstuk 2 gaat over het kader voor het IB ondernemerschap. Hoofdstuk 3 gaat langs de basis die je als zzp'er in de zorg al op orde moet hebben, maar nog niet voor iedereen vanzelfsprekend is.

MOdule 2

In de tweede module ga je in op het interne deel: Jij en jouw bedrijf. Dit doe je aan de hand van 2 van de 8 punten waarop de belastingdienst controleerd. zelfstandigheid en streven naar continuïteit. Kan jij zelf keuzes maken in wat je wel en niet doet? En ben jij bezig om ervoor te zorgen dat jouw bedrijf kan blijven bestaan?

Module 3

In de derde module ga onderzoeken hoe je het interne deel neer kan zetten in het externe deel door de volgende 2 punten aan te pakken: Opdrachtgevers en jezelf kenbaar maken en uiten als ondernemer. Hoeveel opdrachtgevers moet je hebben? Hoe vind je de juiste opdrachtgevers? En wat komt daar allemaal bij kijken? En uit je jezelf voldoende als ondernemer bij je opdrachten? Maar ook in je privéleven en op het internet?

module 4

In de vierde module ga je leren hoe je dit dit bovenstaande kan onderbouwen en verantwoorden door een goede administratie te organiseren. De laatste 4 punten komen hier aan bod: Streven naar winst, het lopen van risico's, investeren en boekhouding. Vragen die hier naar voren komen zijn: maak je wel genoeg omzet? Wat voor risico's loop jij als ondernemer? Besteed je voldoende tijd en geld in jouw bedrijf? Heb je inzicht en overzicht in jouw financiën? En kan je verantwoording afleggen voor het urencriterium en de gereden kilometers?

Module 5

Module 6

Module 7

Module 8

Module 9

Module 10

Module 11

Module 12

Module 13

Module 14

Module 15

“je bent het waard om in jezelf te investeren”

Tim Fleijsman

Ervaringen van cursisten

Zo werkt de cursus

Door korte video's, tekst en opdrachten kan je in je eigen tempo door de cursus heen gaan. Het integreert de verschillende rollen die jij hebt, waardoor je door de cursus heen leert wat het betekend in de dagelijkse praktijk om ondernemer in de zorg te zijn.

  • Volgen van de cursus in je eigen tempo, wanneer jij daar tijd voor hebt
  • Video's, tekst en opdrachten om op verschillende manieren de informatie tot je te kunnen nemen
  • 3 coachsessies van 60 minuten om je opgedane kennis nog beter te kunnen integreren
  • Tussendoor contactmomenten om korte vragen te kunnen stellen
  • Aandacht voor jij als autheniek mens, professioneel zorgverlener en ondernemer in de zorg.

Veelgestelde vragen

Hoeveel tijd ben je kwijt aan de cursus?

Deze cursus vraagt minimaal 20-30 uur aan tijdsinvestering gedurende 2 á 3 maanden. Dat betekend ongeveer 2,5 uur per week. Afhankelijk van hoeveel tijd je besteed aan de opdrachten en extra informatie uitzoeken kan dit meer worden.

Hoe lang heb ik toegang tot het programma?

Je hebt in totaal 6 maanden toegang tot de online omgeving en kan in deze tijd zelf of in overleg met mij je coachsessies inplannen. De documenten die je helpen om inzicht en overzicht in je boekhouding te krijgen zijn te downloaden in deze 6 maanden en kan je blijven gebruiken.

Kan ik in termijnen betalen?

Het is mogelijk om in termijnen te betalen. Neem hiervoor even contact met mij op zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden.

Prijs

Omdat je mee kunt doen met de pilot van dit programmaontvang je maar liefst een korting van 80%. De investering is daardooreenmalig € 195 (incl. btw)! Direct na de pilot betalen deelnemers € 995 euro (incl. btw).

Maak hieronder direct een afspraak in mijn agenda voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Over Tim Fleijsman

Leuk kennis te maken!Hoi! Ik ben Tim en onderneem al 7 jaar met veel plezier als zzp'er in de zorg. In mijn eigen ontwikkeling heb ik ervaren dat ik nog meer voldoening haal door andere zzp'ers in de zorg te helpen om stappen te maken naar meer werkgeluk en minder gedoe.

Door het schrijven van diverse artikelen geef ik ruimte aan mijzelf om de creatieve persoon in mij verder te ontwikkelen. Tegelijkertijd deel ik mijn kennis en ervaring vanuit ruim 13 jaar zorg ervaring om jou verder te helpen in jouw eigen groeiproces om verder te professionaliseren. Zo kunnen we samen impact maken en het algehele niveau van kwaliteit in de zorg vergroten.

meer over tim
Tim Fleijsman

online kop koffie

De kracht van de online programma's is dat je op je eigen tempo de kennis tot je kan nemen en met de combinatie van coaching hier ook echt flinke stappen in kan maken. Wil je onderzoeken welk programma voor jou het meest geschikt is? Boek dan direct een sessie in mijn agenda! We onderzoeken dan samen in 30 minuten wat ik daarin voor jou zou kunnen betekenen.
Direct Boeken
Gratis en voor niets!