Persoonlijke
Coaching

TIjd en aandacht voor groei

Je bent niet dat wat jou overkomt, je bent dat wat je kiest dat je bent. Jij beslist! Alleen jij draagt zorg voor de volgende stap en voor welk pad je volgt. Alleen jij bepaalt waar je aandacht en tijd naartoe gaan. Ga eens na hoe dit bij jou werkt. Maak je keuzes die goed voor je zijn en je doen groeien, of ga je ervan uit dat je het niet waard bent en hou je jezelf klein? 

Coaching biedt jou een moment waarin iemand echt eens even naar je luistert. Aandacht voor jou, waarbij de verbinding, samen met de juiste tools voor jou belangrijke inzichten kunnen geven. Daarbij kan ik jou de juiste handvatten geven om jouw dieper liggende wensen te kunnen realiseren.

Laten we eens onderzoeken wat een moment samen met mij voor jou kan betekenen.

Boek een intake
Professioneel
zorgverlener
Authentiek mens
Jij

Kwetsbaarheid leidt tot diepgang, echte verbinding en de moed om je hart te volgen.”

Tim Fleijsman

Meer werkgeluk en minder gedoe

Je bent je ware zelf aan het realiseren en hiermee kun je alles wat je denkt of droomt in de wereld zetten. Jouw aanwezigheid hier laat zien dat je bewust bezig bent om stappen te zetten in het volgen van je hart en de wetenschap dat je het niet alleen hoeft te doen.

De online cursussen en coaching helpen jou bij het volgen van jouw hart voor de zorg. Alle potentie is al in jou aanwezig. Ervaar hoe het is om meer werkgeluk en minder gedoe te hebben.

Online coaching trajecten

Over Tim Fleijsman

Leuk kennis te maken!

Hoi! Ik ben Tim en onderneem al 6 jaar met veel plezier als zzp'er in de zorg. In mijn eigen ontwikkeling heb ik ervaren dat ik nog meer voldoening haal door andere zzp'ers in de zorg te helpen om stappen te maken naar meer werkgeluk en minder gedoe.

Door het verzamelen van al mijn kennis en ervaring in online cursussen en dit te combineren met professionele coaching kan ik jou verder helpen met de uitdagingen waar je tegenaan loopt.

meer over tim
Ik ben NOBCO gecertificeerd
Nederlandse orde van beroepscoaches
Tim Fleijsman

online kop koffie

De kracht van de online programma's is dat je op je eigen tempo de kennis tot je kan nemen en met de combinatie van coaching hier ook echt flinke stappen in kan maken. Wil je onderzoeken welk programma voor jou het meest geschikt is? Boek dan direct een sessie in mijn agenda! We onderzoeken dan samen in 30 minuten wat ik daarin voor jou zou kunnen betekenen.
Direct Boeken
Gratis en voor niets!